Strani

Priprave na kros in dinozavri

No, pa je zopet ponedeljek. Po tako deževnem in turobnem vikendu ni bilo danes naše jutranje razpoloženje prav nič ugodno. Vsi smo zehali in izgledali precej zaspano. Tale pomladanska utrujenost je očitno vplivala tudi na nas.


Po jutranjem krogu in malici smo se pogovarjali o naših željah. Kaj bi si zaželeli, če bi zares obstajala tista zlata ribica iz pravljice?...Mi odrasli bi kar hitro našli tisto " ta pravo" željo, otroci pa so očitno tako zadovoljni, da so bile njihove želje zelo skromne.

Spoznali smo dečka iz zgodbe Piko dinozaver, ki pa je imel veliko željo po kužku in veste kaj se mu je zgodilo? Nekega dne je dobil pravega dinozavra.











Mi smo spletli čisto svojo zgodbo o malem dinozaverčku in jo povezali z volno. Spletli smo zelo zanimivo mrežo, ki pa se žal ni dala razplesti



Na koncu smo svojega dinozavra ilustrirali v zvezek
Ker je v sredo pomladanski kros, smo danes izvedli poizkusni kros v naši telovadnici. Otroci so tekli 5 krogov in 3 najvzdržlivejše deklice ( Tara, Anida in Eva) in 3 dečki ( Maks, Adrijan in Peter) bodo zastopali prvošolčke naše šole. Navijamo za njih!

1 komentarji:



Anonimni pravi ...

Dajmo naši: Tara, Anida, Eva, Maks, Adrijan in Rok - navijamo za vas!!!!

Objavite komentar