Strani

geometrijsko mesto







Pri matematiki smo obnovili naše znanje o poznavanju likov. Zelo dobro smo se spomnili in pravilno poimenovali vse like. Modele likov smo razvrstili, prešteli in izpolnili preglednico.

Razdelili smo se v skupine in vsaka skupina je morala izrezati čim več različnih likov. Iz njih je vsaka skupina ustvarila "geometrijsko mesto"






















Pri Okolju smo se pogovarjali o obvestilih. Na kakšen načine se ljudje med seboj obveščamo. Obvestilo o obisku cirkusa je bilo tako živo, da smo skoraj vsi verjeli, da bo cirkus v sredo res prišel na travnik za našo šolo. To bi bil hec! No, da razočaranje ni bilo preveliko se bomo jutri potolažili s plesno predstavo Pika Nogavička, ki si jo gremo ogledat.





Naučili smo se tudi pesmico " Vremenska napoved", ki je aprila kar muhasta. Besedilo smo interpretirali z gibi. Upamo, da smo z našim plesom pripomogli k kakšnemu sončnemu žarku več v prihodnih dneh. Mi bi šli že zelooo radi malo ven!

1 komentarji:



Anonimni pravi ...

Ja, tisto o cirkusu smo pa še doma poslušali - so namreč nekateri resno vzeli, da jih pride cirkus obiskat kar na šolski travnik.

Objavite komentar