Strani

Baletne sledi









Naša Eva je navdušena balerina. Nagovorili smo jo, da se nam predstavi z nekaj plesnimi gibi. Navdušeno smo opazovali njeno lahkotno gibanje in se ob klasični glasbi tudi sami poizkušali podobno gibati.
Svoje gibanje smo z voščenko narisali na velik format papirja po skupinah in nastale so zelo zanimive slike "plesnih poti". Pri likovnem pouku smo plesne poti olepšali še z mozaikom.

Na sprehodu smo opazovali različne hiše in dele hiš, ko pa smo se vrnili v razred smo po načrtu narisali vsak svojo hišo. Učili smo se branja podatkov iz preglednice. Načrti so bili zelo čudni, saj so imele nekatere hiše kar 7 dimnikov, druge 6 balkonov...


Popoldan sem si ogledala revijo pevskih zborov, kjer so se predstavili tudi pevci naše šole in seveda predstavnice našega razreda Amela, Maja in Ema. Čestitam jim za lep nastop.

1 komentarji:



Anonimni pravi ...

Res lepo Eva - ko bi tudi s takšnim veseljem hodila k baletu. Očitno v šoli vidite več kot mi starši doma - no, hvala bogu za tale internetni dnevnik - tako le ne gre naš čas in denar v nič - hahaha.

Čestitke tudi Ameli, Maji in Emi, da so lepo zastopale našo šolo. Drugo leto se vam pridružimo!

Objavite komentar