Strani

Zadnji "tapravi" petek


Ja, v petek smo imeli zadnjič v tem šolskem letu in zadnjič v prvem razredu pouk, kajti ves prihodnji teden smo namenili dnevom dejavnosti, kot ste že bili obveščeni. Močno držimo pesti, da bi bil vsaj tisti dan, ko obiščemo živalski vrt suh in topel. Joj kakšen junij! Še bolj pa navijamo za lepo vreme v sredo popoldan, da bo naša žurka uspela. No danes smo ponovili čisto vse, kar smo se letos naučili pri matematiki. Opozarjam vas, da v DZ za matematiko še nismo rešili vseh nalog zato jih bom v tem tednu pobrala in shranila za drugi razred, ko se bomo v prvih tednih veliko posvečali snovi prvega razreda, da osvežimo naš spomin, torej, DZ ostanejo v šoli!


Okrasili smo tudi papirnate čolničke potem pa nas je čakala nagrada - KINO! Res, ogledali smo si zelo ljubek risani film z naslovom Čebelji film. Dan je bil pa tako zaspan, da smo do konca filma že vsi "kinkali".

3 komentarji:



Anonimni pravi ...

Glede na to, da je junij povprečen, vsaj kar se padavin tiče, bo najbrž tudi letošnje poletje bolj "normalno", tako bo vsaj upam, tudi avgust lep... ne pa deževen, kot je bil zadnji 2 leti. Tega pa se najbrž vsi veselimo!

Anonimni pravi ...

Ne, tudi junij naj postane lep, saj gremo nekateri sedaj na letni dopust. Tako dežuje zunaj, da bi šla takoj malo plavat. V luže?

Anonimni pravi ...

Sej po lužah je pa tud lušten plavat, a ne? Ma se hecam, super se boste mel, nič panike!

Objavite komentar